Halden Karateklubb

Treningsstart og nybegynnerkurs høsten 2019 - våren 2020

Ønsker du å lære deg selvforsvar, ha gøyal mosjon og styrke ditt selvbilde?

Karate er tingen!

Karatetrening er trening for både kropp og sjel. Etter en god økt har man lagt fra seg hverdagens stress og bekymringer og du føler at selvtilliten, selvrespekten og hele kroppen er styrket etterpå. Vi gir deg muligheten til en individuell utvikling i et sosialt felleskap.

Karate er en spennende og morsom idrett som gir økt kroppsbeherskelse og god trening til hele kroppen. På våre nybegynnerkurs i karate tar vi hensyn til dem som ikke er i god form, og kursene er først og fremst laget for dem som ikke har noen erfaring med kampidrett.

Karate gjør deg til et bedre menneske!

Kom og prøv helt gratis!

Kom og tren med oss i et spennende og sosialt miljø. Under treningen får man lært grunnleggende karateteknikker og selvforsvar. Samtidig kommer også moralske og etiske normer inn i bildet.

Du trenger ikke være sterk eller ha god fysisk form for å trene hos oss, for det vil du få etter hvert.

Nybegynnerkurset er delt inn i to kurs, et for barn fra 7 - 12 år og et for ungom/voksne fra 13 år og opp til pensjonsalderen.

Dersom du er interessert, kan du møte opp i vanlig treningsstøy og prøve gratis. Husk i tillegg å ta med vannflaske. De som ønsker å se på treningene er også velkomne.

Halden Karateklubb trener i gymsalen på Idd/Øberg skole!

Innføringskurs for nybegynnere høsten 2019 - fra og med august

Nybegynnerkurs for barn starer torsdag 29. august kl. 17:00. Barnepartiene er fra 7-12 år (for barn gjelder minstealder 2. klasse på barneskolen - ca. 7 år).

Nybegynnerkurs for ungdom og voksne starter tirsdag 27. august kl. 19:30. Ungdomspartiet er fra 13-17 år. Ungdomspartiet trener sammen med voksne på tirsdag, fredag og søndag. Se under for treningtider.

Treningstider

kl 17.00-18.00    Barn 2 og 3 (gult belte og over)

Tirsdag

Kl 19.30-21.30    Ungdom/voksne - 13-17 år - nybegynner og videregående (alle belter)

kl 17.00-18.00    Nybegynner barn (hvitt belte)

kl 17.00-18.30   Barn 1, 2 og 3 (gul/hvitt og over)

kl 18.30-20.30   Ungdom/voksne - 13-17 år - nybegynner og videregående (alle belter)

Søndag

kl 16.00-17.30   Barn 1, 2 og 3

kl 17.30-19.30    Ungdom/voksne - 13-17 år - nybegynner og videregående (alle belter)

Trening 2 kvelder pr. uke for barn

Vi tilbyr trening 2 kvelder pr. uke til barn med gult belte og over. De kan velge å delta på ungdom/voksentreningene på tirsdag, fredag eller søndag i tillegg til sin ordinære treningsdag. For de som ønsker å trene 2 kvelder pr. uke, tilkommer det en ekstra treningsavgift pr. semester på kr. 250,-.

Halden Karateklubb er en ideell forening.

Klubben drives av entusiaster, og er basert på frivillighet. Halden Karateklubb har drevet kontinuerlig med karate i Halden siden 1983 og jubilerte med 30 år som klubb i august 2013.

Barn 7-12 år: Kr. 650,-  pr. semester
Ungdom/voksne 13-100 år: Kr. 1000,-  pr. semester
Trening 2 kvelder pr. uke for barn: Kr. 250,-  pr. semester i tillegg
Familierabatt: Kr. 100,-  i rabatt pr. familiemedlem pr. semester

Eventuell karate-gi (karate-drakt) kommer i tillegg. Fåes kjøpt i klubben.

Klubben har en sterk sosial profil som legger vekt på inkludering, samhold og mellom-menneskelig respekt. Vi arrangerer årlig flere sosiale evenement både for voksne og barn.

Velkommen til oss!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.