Halden Karateklubb

Treningsstart og nybegynnerkurs høsten 2017

Ønsker du å lære deg selvforsvar, ha gøyal mosjon og styrke ditt selvbilde?

Karate er tingen!

Karatetrening er trening for både kropp og sjel. Etter en god økt har man lagt fra seg hverdagens stress og bekymringer og du føler at selvtilliten, selvrespekten og hele kroppen er styrket etterpå. Vi gir deg muligheten til en individuell utvikling i et sosialt felleskap.

Karate er en spennende og morsom idrett som gir økt kroppsbeherskelse og god trening til hele kroppen. På våre nybegynnerkurs i karate tar vi hensyn til dem som ikke er i god form, og kursene er først og fremst laget for dem som ikke har noen erfaring med kampidrett.

Karate gjør deg til et bedre menneske!

Kom og prøv helt gratis!

Kom og tren med oss i et spennende og sosialt miljø. Under treningen får man lært grunnleggende karateteknikker og selvforsvar. Samtidig kommer også moralske og etiske normer inn i bildet.

Du trenger ikke være sterk eller ha god fysisk form for å trene hos oss, for det vil du få etter hvert.

Nybegynnerkurset er delt inn i to kurs, et for barn fra 7 - 12 år og et for ungom/voksne fra 13 år og opp til pensjonsalderen.

Dersom du er interessert, kan du møte opp i vanlig treningsstøy og prøve gratis. Husk i tillegg å ta med vannflaske. De som ønsker å se på treningene er også velkomne.

Halden Karateklubb trener i gymsalen på Os skole!

Innføringskurs for nybegynnere høsten 2017 - fra og med august

Nybegynnerkurs for barn starer onsdag 23. august kl. 18:00. Barnepartiene er fra 7-12 år (for barn gjelder minstealder 2. klasse på barneskolen - ca. 7 år).

Nybegynnerkurs for ungdom starter tirsdag 22. august kl. 19:00. Ungdomspartiet er fra 13-17 år. Ungdomspartiet kan også trene sammen med voksne på mandag og onsdag hvis ønskelig. Se under for treningtider.

Nybegynnerkurs for voksne starter mandag 21. august kl. 19:00. På voksenpartiet trener ungdom og voksne sammen (13-100 år). Se under for treningstider.

Treningstider

kl 18.00-19.00    Barn 2 + 3 (gult belte og over)

kl 19.00-21.00    Ungdom/Voksne - 13 år og eldre - nybegynner og videregående (alle belter)

Kl 18.00-19.00    Barn 1 (hvitt belte med gul stripe)

kl 19.00-21.00    Barn/Ungdom - 13-17 år - nybegynner og videregående (alle belter)

kl 18.00-19.00    Nybegynner barn (hvitt belte)

kl 19.00-21.00    Ungdom/Voksne - 13 år og eldre - nybegynner og videregående (alle belter)

Fredag

kl 17.00-21.00    Egentrening/alternativ trening. Kun etter avtale. (avtales løpende på Facebook)

Trening 2 kvelder pr. uke for barn

Vi tilbyr trening 2 kvelder pr. uke til barn med gult belte og over. De kan velge å delta på voksentreningene på mandag eller onsdag, eller på ungdomspartiets treninger på tirsdag i tillegg til sin ordinære treningsdag. For de som ønsker å trene 2 kvelder pr. uke, tilkommer det en ekstra treningsavgift pr. semester på kr. 250,-.

Halden Karateklubb er en ideell forening.

Klubben drives av entusiaster, og er basert på frivillighet. Halden Karateklubb har drevet kontinuerlig med karate i Halden siden 1983 og jubilerte med 30 år som klubb i august 2013.

Barn 7-12 år: Kr. 650,-  pr. semester
Ungdom/voksne 13-100 år: Kr. 1000,-  pr. semester
Trening 2 kvelder pr. uke for barn: Kr. 250,-  pr. semester i tillegg
Familierabatt: Kr. 100,-  i rabatt pr. familiemedlem pr. semester

Eventuell karate-gi (karate-drakt) kommer i tillegg. Fåes kjøpt i klubben.

Klubben har en sterk sosial profil som legger vekt på inkludering, samhold og mellom-menneskelig respekt. Vi arrangerer årlig flere sosiale evenement både for voksne og barn.

Velkommen til oss!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.