Halden Karateklubb

Norges karatelandslag, Halden Karateklubb og Heian Cup.

Lørdag 9. oktober er det igjen dags for denne tradisjonelle turneringen i vårt naboland Sverige. Karlstad og Heian cup har med årene etablert seg som en stor turnering med deltakere fra flere land i Skandinavia.
Hjemmeside her: http://www.heiancup.se/

Halden Karateklubb har deltatt ved et par anledninger tidligere, og i morgen er det dags igjen. Lørdag 9. oktober er det igjen dags for denne tradisjonelle turneringen i vårt naboland Sverige. Karlstad og Heian cup har med årene etablert seg som en stor turnering med deltakere fra flere land i Skandinavia.
Hjemmeside her: http://www.heiancup.se/

Halden Karateklubb har deltatt ved et par anledninger tidligere, og i morgen er det dags igjen.
Denne gangen er det Nadia og Jacob som stiller sammen med et samlet Norsk landslag på jakt etter matchtrening. Denne turneringen er en del av en landslagssamling som tilfeldigvis falt på samme helg som Heian cup. Etter første trening i Oslo på fredag bar det så hjem for å lade opp til turnering på lørdag. Så avrundes samlingen på søndag med nok en trening i Oslo. Ganske hektisk for de som satser, men helt nødvendig skal man henge med de beste. Jacob er forøvrig ute med skade, men stiller allikevel opp for å være med å se, lære og støtte de som skal i ilden. Snart hans tur i Roma.
Videre stiller Halden kk med følgende fightere: Even Johansen, Lars Jørgen Langaas og Petter Rojahn Martinsen.
Støtteapparatet er Aslak, Rune, Kristin og Gjermund

Halden Karateklubb ønsker samtlige utøvere en god turnering og lykke til!
Eller som man sier i showbiz? "break a leg" c",)

Gjermund